Hozzávalók:
- 250 g cukor
- 3 dl habtejszín
- Kavargatás nélkül hagyjuk, hogy a cukor megbarnuljon, vagyis karamellizálódjon.
- Ha szépen elolvadt mindenhol a cukor, akkor mehet bele a forró tejszín. A karamell meg fog egyből keményedni, de ne ijedj meg, mert el fog benne szépen olvadni.
És kész is vagyunk, jó étvágyat hozzá! :)
Szandiii imádom a blogodat!:) Nagyon ügyes vagy! Hiányoztok <3
VálaszTörlésNagyon örülök Katiii, hogy tetszik,köszönööm:)):$
VálaszTörlésTi is nagyon hiányoztok:( siessetek haza!!:)♥
Kedves Szandi!
VálaszTörlésMit gondolsz, ez a karamell használható sajttortához, gyümölcsös öntet helyett?
Előre is köszönöm a választ,
Dóri
Szia Dóri,
TörlésÉn nem használnám ezt az öntetet, inkább megmaradnék a gyümölcsös öntetnél, mert ezzel iszonyatosan tömény lesz/lenne. A málna öntet pont tökéletes hozzá.
Ugyebár a sajtkrém az édes, a gyümis öntet inkább savanykás (persze csak egy picit).
Szóval én nem merném ezt a karamell öntetet használni hozzá. :/
Szandi
A habtejszín nem ugyanaz, mint a főzőtejszín ugye? Szóval mindenképp habtejszínt kell bele tenni?
VálaszTörlésKöszönöm: Magdi
Szia Magdi!
TörlésÍgy van, a kettő nem ugyanaz, és habtejszínnel próbáld ki a karamellt:)
Szandi
Mire lehet használni? Torta toltesre esetleges vagy csak pohár krém?
VálaszTörlésSzia, nagyon gusztusos, de én is azt kérdezném hogy mire használjuk. Torta betöltésére?
VálaszTörlésWe are sincerely grateful that your blog contains such excellent material. alexandria traffic lawyer.
VálaszTörlésWe sincerely appreciate your comment on the blog! Your input adds depth to our discussions and fosters a sense of community. best branding agency in india, Thank you for taking the time to share your thoughts with us. We value your contribution immensely.
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlés