Oldalak

2012. május 12., szombat

Hawaii-szelet




Hihetetlenül gusztusos, és nagyon finom az illata. Sajnos az ízéről még nem tudok írni, mert vasárnapi ebédre készítettem el és nem akartam beleenni, meg ugye este már nem akartam semmit sem enni almán kívül. :D
Szóval holnap ebéd után jövök és elmesélem, hogy milyen lett.:)
De bízok benne, hogy nem csak az illata, hanem az íze is mennyei!:)

Na jövök jelenteni. :P
Nagyoon finom.:) Bátran ajánlom mindenkinek! Imádom, hogy mikor bekapok egy kis falatot nemcsak a finom csirkemell ízét érzem, hanem az ananászt is. nyámi.. Most egy kicsit éhes lettem így visszagondolva...:D




Hozzávalók:
  • csirkemell
  • ananász szeletek
  • sajt
  • meggy 
  • bors


Elkészítés:
  1. A csirkemellet szeleteljük fel, sózzuk-borsozzuk.
  2. Süssük félkészre.
  3. Tegyük egy jénaiba, pakoljuk a tetejére az ananász szeleteket.
  4. A szeletek közepébe tegyünk 1-2 szem meggyet.
  5. Majd szórjuk meg a tetejét reszelt sajttal.
  6. Előmelegített sütőben, 180°C-on süssük addig, amíg a sajt megpirul.(nekem 35 perc volt)

Nehézség: könnyű
Elkészítési idő: 50 perc
Sütési idő: 35 perc
Sütési hőfok: 180°C

Jó étvágyat hozzá!:)

Eredeti recept: ITT


4 megjegyzés:

  1. Ez nálunk is igen kedvelt kajcsi, nem tudok belőle eleget készíteni :)
    Csináltam már úgy is, hogy a husi és az ananász közé 1-1 szelet főtt-füstölt tarját tettem, a tetejére pedig lapkasajtot borítottam. Ez a meggyes díszítés tetszik, legközelebb nem hagyom ki, amilyen pici, olyan látványos !!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm jól hangzik.:) Biztos nagyon fincsi úgyis.:) Majd még én is variálni fogom, mert tényleg nagyon finom. :)

      Törlés
  2. Imádom az ananászt, és így a Hawaii kajákat.
    Ananász <3

    Dorka

    VálaszTörlés