Hihetetlenül gusztusos, és nagyon finom az illata. Sajnos az ízéről még nem tudok írni, mert vasárnapi ebédre készítettem el és nem akartam beleenni, meg ugye este már nem akartam semmit sem enni almán kívül. :D
Szóval holnap ebéd után jövök és elmesélem, hogy milyen lett.:)
De bízok benne, hogy nem csak az illata, hanem az íze is mennyei!:)
Na jövök jelenteni. :P
Nagyoon finom.:) Bátran ajánlom mindenkinek! Imádom, hogy mikor bekapok egy kis falatot nemcsak a finom csirkemell ízét érzem, hanem az ananászt is. nyámi.. Most egy kicsit éhes lettem így visszagondolva...:D
Hozzávalók:
- csirkemell
- ananász szeletek
- sajt
- meggy
- só
- bors
Elkészítés:
- A csirkemellet szeleteljük fel, sózzuk-borsozzuk.
- Süssük félkészre.
- Tegyük egy jénaiba, pakoljuk a tetejére az ananász szeleteket.
- A szeletek közepébe tegyünk 1-2 szem meggyet.
- Majd szórjuk meg a tetejét reszelt sajttal.
- Előmelegített sütőben, 180°C-on süssük addig, amíg a sajt megpirul.(nekem 35 perc volt)
Nehézség: könnyű
Elkészítési idő: 50 perc
Sütési idő: 35 perc
Sütési hőfok: 180°C
Jó étvágyat hozzá!:)
Eredeti recept: ITT
Ez nálunk is igen kedvelt kajcsi, nem tudok belőle eleget készíteni :)
VálaszTörlésCsináltam már úgy is, hogy a husi és az ananász közé 1-1 szelet főtt-füstölt tarját tettem, a tetejére pedig lapkasajtot borítottam. Ez a meggyes díszítés tetszik, legközelebb nem hagyom ki, amilyen pici, olyan látványos !!!
Hm jól hangzik.:) Biztos nagyon fincsi úgyis.:) Majd még én is variálni fogom, mert tényleg nagyon finom. :)
TörlésImádom az ananászt, és így a Hawaii kajákat.
VálaszTörlésAnanász <3
Dorka
Szia Dorka!:)
TörlésRemélem ízleni fog.:)