Nagyon finom és nagyon gyors. Ebédre tökéletes!
- 500 g penne tészta
- 5 tojássárgája
- 350-400 g császárszalonna
- 100 g medve sajtkrém
- 120 g trappista sajtreszelék (+a tetejére)
- só, bors
Elkészítés:
- A vizet tegyük fel főni, majd főzzük meg benne a tésztát.
- Amíg fő a tészta a szalonnát vágjuk apró darabokra, majd pirítsuk meg.
- A tojássárgáját, a medve sajtkrémet és a sajtreszeléket keverjük össze.
- Ha kész a tészta szűrjük le, majd amíg még meleg adjuk hozzá a szalonnát, majd a tojásos keveréket, és keverjük össze. TILOS visszatenni a tűzre, mert összekapja a tojást! Elég lesz neki a tészta melege.
- Sajttal megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő: félóra
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat hozzá!:)