A megmaradt tojásfehérje tökéletes felhasználása. Csokival borítva pont olyan az íze, mint a népszerű csokinak, a Bountynak! Mennyei:)
Hozzávalók:
- 5 tojásfehérje
- 250 g cukor
- 200 g kókuszreszelék
Elkészítés:
- A tojásfehérjét vízgőz felett verjük kemény habbá.
- Amint felvertük vegyük le a vízgőzről, majd adagolva a cukrot verjük kemény habbá, hogy szép fényes legyen.
- Majd kavarjuk bele a kókuszreszeléket.
- Végül kanalazzuk a sütőpapírral bélelt tepsibe.
- 100°C-on légkeveréses programon 1 órán át süssük/szárítsuk.
Nehézség: könnyű
Elkészítési idő: 1 óra 15 perc
Sütési idő: 1 óra
Sütési hőfok: 100°C
Jó étvágyat hozzá:)
-----------------------------------------------------
If you have a lot of egg white, make this meringue!
Ingredients:
- 5 egg whites
- 250 g sugar
- 200 g coconut
Directions:
- Beat the egg white in water bath until stiff.
- Remove the egg whites from the water bath, then add the sugar a little at a time, and beat until you have a stiff and bright cream.
- Then gently fold the coconut.
- Drop by rounded teaspoon onto a pan lined with baking paper.
- In a preheated oven, on 100°C bake/dry it for 1 hour. (with fan mode!)
You can dip it in a melted chocolate. Sooo delicious!!
Difficulty: easy
Prep time: 1 hour 15 mins
Baking time: 1 hours
Baking temperature: 100 °C
Bon appétit!:)
Van egy kis meglepetésem Neked a blogomon, amit szeretnék átadni. Remélem örülni fogsz neki :)
VálaszTörlésDe aranyos vagy,köszönöm szépen!!:)
TörlésMegcsináltam a recepted alapján a kókuszcsókot, és nagyon fincsi lett. A társaságunk odáig volt érte,
VálaszTörléscsak nagyon hamar elfogyott. :-) Köszönet érte.
Nagyon nagyon örülök neki, hogy ennyire ízlett!:))
Törlés