Mintha igazi Bounty csokit ennénk, nagyon finom!:)
Hozzávalók (9 kehely):
Kehely:
- 100 g csokoládé
Kókuszkrém:
- 1,2 dl habtejszín
- 50 g cukor
- 100 g kókuszreszelék
Elkészítés:
- A csokoládé felét vízgőz felett olvasszuk meg, és a muffin papír belsejét kenjük ki vele.
- Tegyük hűtőbe, míg megszilárdul.
- A csokoládé másik felét is olvasszuk meg, és vigyük fel a második csokiréteget.
- A tejszínt a cukorral forraljuk fel, és kavarjuk hozzá a kókuszreszeléket.
- Alaposan hűtsük le, majd kanalazzuk a csokoládé kelyhekbe.
Nehézség: könnyű
Elkészítési idő: 2-3 óra
Jó étvágyat hozzá!:)
-------------------------------------------------
Like the real Bounty...so delicious!!
Ingredients (9 cups):
For the cups:
- 100 g chocolate
Coconut cream:
- 1,2 dl whipping cream
- 50 g sugar
- 100 g coconut
Directions:
- Melt 50 g chocolate in water bath, and coat the inside of cupcake paper.
- Refrigerate until firm.
- Melt the another 50 g chocolate, and coat again to have the second layer of chocolate.
- Refrigerate until firm.
- Bring to boil the whipping cream with the sugar, then add the coconut and stir it well.
- Refrigerate it well.
- Remove the cupcake paper, and spoon to the cups the coconut cream.
Difficulty: easy
Prep time: 2-3 hours
Bon appétit!:)
Wow, de szuper, én Bountys szaloncukrot csináltam Karácsonykor, imádtuk, ezt is meg fogom csinálni :)
VálaszTörlésAranyos vagy:))
TörlésHmm biztos nagyon finom volt!! Remélem ízleni fog:))
hmmmmm imádom :)
VálaszTörlésNagyon aranyos vagy!!:) 1-2-re elfogyott:)
Törlés